Wil jij een betere communicator worden? Leer in 20 minuten per week, Geweldloos Communiceren

In 12 weken met 12 lesmodules en 20 minuten per week naar betere relatie(s)

Hoe je communiceert bepaalt grotendeels de kwaliteit van je relaties, én, communiceren kun je leren. Bij The School of Communication hebben we een effectieve online training ontwikkeld die je 20 minuten per week aan tijd kost. Na 12 weken heb jij gegarandeerd een betere communicatie met jouw partner, vrienden, baas, collega’s, etc. Moeilijk te geloven? Probeer het zelf!

Deelnemer: “NVC is bepaald niet soft. Het gaat totaal uit van eigen verantwoordelijkheid in je eigen communicatie en verbinding met de ander. Dus geen bull shit.”

Leer bewuster, vrijer en eerlijker communiceren

Na jouw inschrijving ontvang je direct de inloggegevens, waarmee je jouw eigen leeromgeving binnenkomt. Iedere week krijg je toegang tot een nieuw hoofdstuk met inspirerende audio files, filmpjes, oefeningen en weekopdrachten. Ook vind je een community page (NVC-Café), waar je met andere deelnemers en de trainer in contact komt, vragen kan stellen en ervaringen kan horen en delen.

Wij raden je aan deze training met iemand te doen om het leereffect te vergroten. Wij bieden de mogelijkheid om je te matchen aan een trainingsbuddy. Wil je dit? Geef dit dan aan bij de inschrijving, bij het opmerkingenveld  ‘graag matchen met buddy’ en dan regelen wij de rest. Mocht je het liever zelf doen, dan is dat natuurlijk helemaal prima.

Ben je er klaar voor? Volg de online training

10 jaar ervaring in 12 weken verpakt

De meeste mensen leren niet geweldloos- maar geweldvol communiceren. Ik zag het ook in mijn psychologenpraktijk en ontdekte dat NonViolent Communication (NVC) oftewel Geweldloze Communicatie oefeningen met mijn cliënten beter werkte dan andere psychologische stromingen. Daarom heb ik deze online training gemaakt. Er zit dik 10 jaar ervaring als psycholoog, relatietherapeut en trainer in deze training verpakt.  Je leert blijvend de communicatie met de mensen om je heen te verbeteren.  De training is gebaseerd op het basisboek ‘Geweldloze Communicatie van Marshall Rosenberg en is inmiddels meer dan 5 miljoen keer verkocht en vertaald naar 35 talen. – Drs. Coos Cobelens, founder The School of Communication

De online training kost je 20 minuten per week

Iedereen met een super-drukke agenda kan deze 12-weken training volgen. Het kost je max. 20 minuten per week ! Het echte werk zit namelijk in het oefenen tijdens jouw alledaagse gesprekken, die je sowieso al met elkaar voert.

Na het volgen van deze training zullen de vaardigheden van NVC in jullie communicatieve rugzakken zitten, en ook blijven zitten. Want deze taal draag je de rest van je leven met je mee en zal jullie communicatie en dus jullie relatie doen verbeteren.

Hoe werkt deze online training Geweldloze Communicatie

Je gaat op pad en ontdekt alle kanten van de medaille. Inspirerende audiofiles, filmpjes, oefeningen en weekopdrachten zorgen naast eye-openers en nieuwe vaardigheden, ook voor een leuke en speelse communicatieve reis. Wekelijks doe je oefeningen en zal je ervaren dat het nieuwe communicatieve bewustzijn zijn werk doet op de kwaliteit van jouw relaties. Je gaat bewuster, vrijer en eerlijker communiceren!

btn_geweldloze-coomunicatie-trainingen-persoonlijk

Ga meteen aan de slag en leer de kracht van Geweldloze Communicatie!

€49 per maand, gedurende 3 maanden. Met 100% tevredenheidsgarantie

Dit is wat je kan verwachten: 

  1. 12 weken lang iedere week een online trainingsmodule met inspirerende audiofiles, filmpjes, oefeningen en weekopdrachten.
  2. De cursus kost je dus nauwelijks extra tijd. Heldere trainingsmodules staan voor je klaar en de meeste opdrachten oefen je tijdens de alledaagse gesprekken.
  3. Onze leeromgeving helpt je op het juiste tempo door de stof te gaan. Zo neem je alles optimaal in je op.
  4. Altijd, direct contact met de trainer.
  5. Je krijgt toegang tot het NVC-Café, een online community van deelnemers.
  6. Je wordt gekoppeld aan een buddy (als je dat wilt) om jouw training effectiever te maken.
  7. Je hoeft niet te investeren in dure coachingstrajecten of trainingen.
  8. Zes maanden lang toegang tot het trainingsmateriaal en het NVC-Café.
  9. Je betaalt voor de 12 weken training, gedurende 3 maanden: €49 per maand.
  10. Wij willen alleen blije gezichten:) Daarom kun je elke maand opzeggen als je te weinig gebruikmaakt van de trainingsstof of niet tevreden bent.
NonViolent Communication was voor ons een openbaring. Door de training zijn we NVC gaan toepassen en dat heeft een positieve invloed op onze relatie. Thx! Stephanie en Martijn

Wat is Geweldloze Communicatie (NonViolent Communication) en hoe gaat het jullie helpen beter te communiceren?