Met deze online training Geweldloze Communicatie, leer je met 20 minuten les per week, bewuster, vrijer en eerlijker communiceren

In 12 weken meer verbindend kunnen communiceren

Hoe je communiceert bepaalt grotendeels de kwaliteit van je relaties. Geweldloze Communicatie geeft je de tools om meer verbinding met elkaar te krijgen. Wil jij ook jouw communicatie met de mensen om je heen leren verbeteren, maar ontbreekt het je aan tijd? Bij The School of Communication hebben we een effectieve online training Geweldloze Communicatie ontwikkeld die je 20 minuten per week aan tijd kost. Na 12 weken heb jij gegarandeerd een betere communicatie met jouw partner, vrienden, baas, collega’s, etc. Moeilijk te geloven? Probeer het zelf! Niet tevreden? Geld terug!

Fijne training over Geweldloze Communicatie. Duidelijk opzet en je leert elke week echt iets wat ik al in de praktijk merk. O.a. over altijd maar aardig willen zijn en daar niet gelukkiger van worden. Adviezen hoe je leert voor jezelf op te komen. – Nick, 32 jaar

Effectieve cursus met inspirerende audiofiles, video’s, oefeningen en weekopdrachten

Hoe werkt de training Geweldloos Communiceren? Luister de audiofile:

Na jouw inschrijving ontvang je direct de inloggegevens, waarmee je jouw eigen leeromgeving binnenkomt. 12 Weken lang krijg je iedere week toegang tot een nieuw hoofdstuk met inspirerende audiofiles, filmpjes, oefeningen en weekopdrachten. Al na een paar weken zul je merken dat je communicatie verbeterd. Na 12 weken heb je de taal van Geweldloze Communicatie eigen gemaakt.

Wat ga je leren tijdens de cursus Geweldloos Communiceren? Bekijk de inhoud van de cursus:

Maand 1: lesmodules 1 - 4 | €49

Week 1. Waarneming

Hoe start ik een gesprek vanuit een gemeenschappelijke werkelijkheid? Leer hoe je het beste een gesprek kunt starten.


Week 2. Gevoel

Hoe kan ik mijn gevoel uiten zonder dat een ander schuld hoort, of zich meteen verantwoordelijk voelt voor mijn gevoel?


Week 3. Behoefte

Hoe verwoord ik duidelijk wat ik wil, zonder dat een ander direct de verdediging in zal schieten?


Week 4. Verzoek

Hoe maak ik een concreet uitvoerbaar actie- of verbindingsverzoek? En wat is het effect op het gesprek als ik een eis in plaats van een verzoek uit? Of überhaupt geen verzoek uit?

Maand 2: lesmodules 5 - 8 | €49

Week 5. Oordelen

Hoe vertaal ik mijn oordelen naar een boodschap die de bereidheid om mij te horen doet vergroten in plaats van verkleinen?


Week 6. Luisteren

Sluiten mijn luistervaardigheden ook aan bij de luisterwens van de verteller? En wat zijn mijn luistervalkuilen?


Week 7. Verantwoordelijkheid

Wat doe ik als iemand mij verantwoordelijk maakt voor zijn of haar pijn? En hoe merk ik dit op?


week 8. Boosheid

Hoe kan ik genieten van de boosheid van mijn partner?

Maand 3: lesmodule 9 -12 | €49

Week 9. Samenwerken & Onderhandelen

Hoe transformeer ik een compromis tot een werkelijke win / win situatie?


Week 10. GC in groepen

Als iemand veel spreekt, maar weinig zegt. Als het woordje ‘maar’ vaker valt dan elk ander woord in het gesprek. Hoe maak ik hier alsnog een vruchtbaar gesprek van?


Week 11. Waardering

Wat is het verschil tussen een compliment en waardering? En weet ik zeker dat mijn waardering ook wordt ontvangen?


Week 12. NVC in de praktijk

Hoe integreer ik al deze kennis in mijn leven, en hoe kan ik mij nog meer verdiepen in NVC?

De cursus is me goed bevallen. Als je bereid bent om een andere, manier van communiceren aan te leren waarmee je jezelf en de anderen om je heen een plezier doet, dan is deze cursus Geweldloze Communicatie een uitstekende manier. – Isabelle, 46 jaar

10 jaar ervaring in 12 weken verpakt

De meeste mensen leren niet geweldloos- maar geweldvol communiceren. Ik zag het ook in mijn psychologenpraktijk en ontdekte dat NonViolent Communication (NVC) oftewel Geweldloze Communicatie oefeningen met mijn cliënten beter werkte dan andere psychologische stromingen. Daarom is deze online training ontwikkeld. Er zit dik 10 jaar ervaring als psycholoog, relatietherapeut en trainer in deze training verpakt.  Je leert blijvend de communicatie met de mensen om je heen te verbeteren.  De training is gebaseerd op het basisboek ‘Geweldloze Communicatie van Marshall Rosenberg en is inmiddels meer dan 5 miljoen keer verkocht en vertaald naar 35 talen. – Drs. Coos Cobelens, founder The School of Communication

De online training kost je 20 minuten per week

Iedereen met een super-drukke agenda kan deze 12-weken training volgen. Het kost je max. 20 minuten per week ! Het echte werk zit namelijk in het oefenen tijdens jouw alledaagse gesprekken, die je sowieso al met elkaar voert.

Na het volgen van deze training zullen de vaardigheden van Geweldloze Communicatie in jouw communicatieve rugzak zitten, en ook blijven zitten. Want deze taal draag je de rest van je leven met je mee en zal jouw communicatie en dus jouw relatie(s) doen verbeteren.

Hoe werkt deze online training Geweldloze Communicatie

Je gaat op pad en ontdekt alle kanten van de medaille. Inspirerende audiofiles, filmpjes, oefeningen en weekopdrachten zorgen naast eye-openers en nieuwe vaardigheden, ook voor een leuke en speelse communicatieve reis. Wekelijks doe je oefeningen en zal je ervaren dat het nieuwe communicatieve bewustzijn zijn werk doet op de kwaliteit van jouw relaties. Je gaat bewuster, vrijer en eerlijker communiceren!

btn_geweldloze-coomunicatie-trainingen-persoonlijk

Ga meteen aan de slag en leer de kracht van Geweldloze Communicatie!

€49 per maand, gedurende 3 maanden. Met 100% tevredenheidsgarantie

Dit is wat je kan verwachten: 

  1. 12 weken lang iedere week een online trainingsmodule met inspirerende audiofiles, filmpjes, oefeningen en weekopdrachten.
  2. De cursus kost je dus nauwelijks extra tijd. Heldere trainingsmodules staan voor je klaar en de meeste opdrachten oefen je tijdens de alledaagse gesprekken.
  3. Onze leeromgeving helpt je op het juiste tempo door de stof te gaan. Zo neem je alles optimaal in je op.
  4. Altijd, direct contact met de trainer.
  5. Je hoeft niet te investeren in dure coachingstrajecten of trainingen.
  6. Zes maanden lang toegang tot het trainingsmateriaal.
  7. Je betaalt voor de 12 weken training, gedurende 3 maanden: €49 per maand.
  8. Wij willen alleen blije gezichten:) Daarom kun je elke maand opzeggen als je te weinig gebruikmaakt van de trainingsstof of niet tevreden bent.
NonViolent Communication was voor ons een openbaring. Door de training zijn we NVC gaan toepassen en dat heeft een positieve invloed op onze relatie. Thx! Stephanie en Martijn