Loopt de communicatie tussen jullie niet lekker? Deze online cursus Geweldloze Communicatie gaat jullie relatie echt verbeteren!

online-relatietherapie-stellen-geweldoze-communicatie

Volg deze online training Geweldloze Communicatie van 20 minuten per week. En na 12 weken heb jij een betere communicatie en relatie dan nu.

Communicatie bepaalt grotendeels de kwaliteit van jullie relatie. Stellen jullie elkaar wel eens de vraag; waarom werkt onze communicatie soms niet? Hoe fijn is het als deze vraag écht wordt beantwoord?! Zodat je bewuster, vrijer en eerlijker gaat communiceren. Zonder verwijten en indirecte communicatie. Met meer verbinding. Deze online training Geweldloze Communicatie gaat jullie relatie beter maken. Je kunt de training alleen of samen doen.

Wat leer je?

 • Met respect daadkrachtig omgaan met jullie meningsverschillen
 • Van intern/extern conflict naar verbinding gaan
 • De schoonheid horen in de kritiek van jouw partner
 • Elkaar horen zoals je gehoord wilt worden
 • Waar jouw verantwoordelijkheid ligt en waar de verantwoordelijkheid van jouw partner begint

Deze cursus gaat jullie relatie sterker maken door meer verbinding! 

“Het is echt fijn voor onze relatie. Het zorgt ervoor dat we weer op een fijnere manier met elkaar in gesprek zijn! 🙏🏻 Dank je wel!” - Isabelle (43) en Jan (47) , Haarlem

10 jaar ervaring in 12 weken verpakt

De meeste mensen leren niet geweldloos- maar geweldvol communiceren. Ik zag het ook in mijn psychologenpraktijk en ontdekte dat NonViolent Communication (NVC) oftewel Geweldloze Communicatie oefeningen met mijn cliënten beter werkte dan andere psychologische stromingen. Daarom heb ik deze online training gemaakt. Er zit dik 10 jaar ervaring als psycholoog, relatietherapeut en trainer in deze training verpakt.  Je leert blijvend de communicatie met de mensen om je heen te verbeteren.  De training is gebaseerd op het basisboek ‘Geweldloze Communicatie van Marshall Rosenberg en is inmiddels meer dan 5 miljoen keer verkocht en vertaald naar 35 talen. – Drs. Coos Cobelens, founder The School of Communication

De online training kost je 20 minuten per week

Iedereen met een super-drukke agenda kan deze 12-weken training volgen. Het kost je max. 20 minuten per week ! Het echte werk zit namelijk in het oefenen tijdens jouw alledaagse gesprekken, die je sowieso al met elkaar voert.

Na het volgen van deze training zullen de vaardigheden van NVC in jullie communicatieve rugzakken zitten, en ook blijven zitten. Want deze taal draag je de rest van je leven met je mee en zal jullie communicatie en dus jullie relatie doen verbeteren.

Hoe werkt deze online training Geweldloze Communicatie

Je gaat samen op pad en ontdekt beiden, alle kanten van de medaille. Inspirerende audiofiles, filmpjes, oefeningen en weekopdrachten zorgen naast eye-openers en nieuwe vaardigheden, ook voor een leuke en speelse communicatieve reis die je samen doormaakt. Wekelijks doen jullie oefeningen en zal je ervaren dat het nieuwe communicatieve bewustzijn zijn werk doet op de kwaliteit van jullie relatie. Bewuster, vrijer en eerlijker communiceren!

NonViolent Communication was voor ons een openbaring. Door de training zijn we NVC gaan toepassen en dat heeft een positieve invloed op onze relatie. Thx! Stephanie en Martijn

Wat is Geweldloze Communicatie (NonViolent Communication) en hoe gaat het jullie helpen beter te communiceren?

Luister hier naar Leonie en Erik van Pure Kakaw. Dit leuke stel heeft de NVC-training voor relaties gedaan en vertellen over hun ervaringen.

Hd_geweldloze_communicatie_relaties

Geweldloze Communicatie is ‘life changing’ voor je relatie. Dit is wat jullie krijgen:

 • 12 weken lang iedere week een online trainingsmodule met inspirerende audiofiles, filmpjes, oefeningen en weekopdrachten.
 • De cursus kost jullie nauwelijks extra tijd. Heldere trainingsmodules staan voor je klaar en de meeste opdrachten oefen je tijdens de alledaagse gesprekken.
 • Onze leeromgeving helpt je op het juiste tempo door de stof te gaan. Zo neem je alles optimaal in je op.
 • Toegang tot het NVC-Café, een online community van deelnemers waar ruimte is voor vragen en support.
 • Leuke oefeningen om samen te doen en zo elkaar nog beter te leren kennen met meer verbinding!
 • 6 Maanden toegang tot het trainingsmateriaal en het NVC-Café.
 • Geen dure relatietherapieen á gemiddeld € 220,- per anderhalf uur, maar wel het effect wat jullie willen!
 • Je betaalt voor de 12 weken training, gedurende 3 maanden: €49,- per maand voor 1 licentie (die je samen kunt delen).
 • Je leer vrijer te communiceren en krijgt een betere relatie. 
 • Wij willen alleen blije gezichten. Daarom kun je elke maand opzeggen als je te weinig gebruikmaakt van de trainingsstof of niet tevreden bent.

Een mooie reis en veel leerplezier! 

* Je kan als stel in principe 1 licentie delen. Wij adviseren om 2 licenties te gebruiken i.v.m. eigen schrijfopdrachten. Mocht je dit willen, stuur ons dan een mailtje met het verzoek voor een 2e licentie. Je krijgt dan van ons een voucher code, waarmee je 25% korting ontvangt op de 2e licentie.