Volg de online cursus Geweldloze Communicatie  voor je relatie en verbeter zo de kwaliteit van jullie relatie!

Geweldloze Communicatie training voor stellen

Er valt veel te winnen, maar ook zo ontzettend veel te verliezen in communicatie. Stellen jullie elkaar wel eens de vraag; waarom werkt onze communicatie niet? Hoe fijn is het als deze vraag écht wordt beantwoord?! Ben je klaar met de verwijten en de indirecte communicatie? En wil je terug naar de verbinding? Doe deze training! Dit gaat jullie helpen!

“Het is echt fijn voor ons. Het zorgt ervoor dat we weer op een fijnere manier met elkaar in gesprek zijn! 🙏🏻 Dank je wel!”

Hoe werkt de 12-weekse training?

Je gaat samen op pad en ontdekt beide, alle kanten van de medaille. Inspirerende audiofiles, filmpjes, oefeningen en weekopdrachten zorgen naast eye-openers en nieuwe vaardigheden, ook voor een leuke en speelse communicatieve reis die je samen doormaakt. Wekelijks doen jullie oefeningen en zal je ervaren dat het nieuwe communicatieve bewustzijn zijn werk doet op de kwaliteit van jullie relatie.

Veel leerplezier!

Geweldloos_Communiceren-Trainingen-Partners

Investeer in jouw relatie en ga meteen aan de slag! Dit is wat jullie kunnen verwachten:

  • 12 weken lang iedere week een online trainingsmodule met inspirerende audiofiles, filmpjes, oefeningen en weekopdrachten.
  • De cursus kost jullie nauwelijks extra tijd. Heldere trainingsmodules staan voor je klaar en de meeste opdrachten oefen je tijdens de alledaagse gesprekken.
  • Onze leeromgeving helpt je op het juiste tempo door de stof te gaan. Zo neem je alles optimaal in je op.
  • Leuke oefeningen om samen te doen en zo elkaar nog beter te leren kennen!
  • 6 Maanden toegang tot het trainingsmateriaal.
  • Geen dure relatietherapieen á gemiddeld € 220,- per anderhalf uur, maar wel het effect wat jullie willen!
  • Je betaalt voor de 12 weken training, gedurende 3 maanden: €49,- per maand voor 1 licentie.*
  • Wij willen alleen blije gezichten. Daarom kun je elke maand opzeggen als je te weinig gebruikmaakt van de trainingsstof of niet tevreden bent.

* Je kan als stel in principe 1 licentie delen. Wij adviseren om 2 licenties te gebruiken i.v.m. eigen schrijfopdrachten. Mocht je dit willen, stuur ons dan een mailtje met het verzoek voor een 2e licentie. Je krijgt dan van ons een voucher code, waarmee je 25% korting ontvangt op de 2e licentie.