Incompany Live Trainingen Geweldloze Communicatie

The School of Communication geeft live, online én blended trainingen!

Wil je weten wat het beste voor jou werkt? Ga met ons in gesprek!
Het heeft onze voorkeur om eerst in gesprek te gaan om jullie leerwens en situatie te horen, voordat we over vorm praten. Afhankelijk van tijd, budget, grootte van het team, etcetera, maken wij een voorstel op maat.

Weet je nu al zeker welke vorm training jij wilt?
Ben je specifiek op zoek naar bijvoorbeeld een dagdeel, tweedaagse of heidag training? Vraag een vrijblijvend offerte aan. Zo weet je direct waar je aan toe bent!

Onze ervaring:
Wij hebben veel ervaring op het gebied van Incompany trainingen. Wij trainen verschillende sectoren (o.a. zorg, corporate, overheid, cultuur, finance, onderwijs). Variërend van kleinere start- / scale-ups tot de grootste werkgever van Nederland, namelijk de Nationale Politie (65.000 werknemers).

Laten we verder praten!
Wij gaan graag met je in gesprek om te horen waarom jij denkt dat Geweldloze Communicatie (NVC) goed kan werken voor jouw organisatie. De vorm passen we aan op jullie situatie. Dit kan variëren van een online-webinar, een tweedaagse training,  tot een langer lopend Blended leertraject. Kortom, voor alle soorten en maten hebben wij een aanbod!

Plan een afspraak in
Plan een vrijblijvende zoom met trainer Coos Cobelens in of mail ons via onderstaand formulier. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.