online-relatietherapie-stellen-geweldoze-communicatie

Geweldloze Communicatie training als alternatief voor dure relatietherapie

Steeds meer stellen zien de noodzaak om te investeren in hun communicatie en komen dezelfde problemen tegen, namelijk veel te dure relatietherapie, geen tijd hebben voor een training of dat de partner niet mee wilt werken. Daarom heeft The School of Communication een online training Geweldloze Communicatie, speciaal voor stellen, ontwikkeld. 

In 20 minuten naar een betere relatie

Relatieproblemen gaan niet in de koude kleren zitten en veroorzaakt de nodige schade in gezinnen en omgeving. De online training van The School of Communication vraagt aan stellen een investering te doen van 20 minuten per week, gedurende 12 weken.  Na deze periode is er gegarandeerd een betere communicatie en dus een betere relatie. Ook als de partner niet mee wilt doen én betaalbaar. 

Gebaseerd op Nonviolent Communication van psycholoog Marshall Rosenberg

NonViolent Communication of Geweldloze Communicatie  is ontwikkeld door Marshall Rosenberg en wordt wereldwijd gebruikt als methodiek voor communicatie optimalisatie. Het wordt naast relatieverbetering, toegepast binnen organisaties, bij conflictbemiddeling, bij coaching en bij zelfontwikkeling. Met honderden maatschappelijke projecten, scholen en meer dan 5 miljoen verkochte boeken vertaald in 35 talen heeft NVC zich bewezen als een methode die werkt. The School of Communication heeft een vorm gevonden om laagdrempelig, met een minimale tijdsinvestering iedereen geweldloos te leren communiceren in relaties. 

Hoe werkt de 12-weekse training voor relaties?

Iedere week krijgt de deelnemer toegang tot een nieuw hoofdstuk. Inspirerende audiofiles, filmpjes, oefeningen en weekopdrachten zorgen naast eye-openers ook voor het herontdekken van elkaar. Na de training weten stellen wat er misgaat in hun communicatie en weten ze precies wat te doen om in een paar stappen weer in verbinding met elkaar te komen. 

The School of Communication

The School of Communication (TSOC) is opgericht door psycholoog, relatietherapeut en trainer Geweldloze Communicatie, bij o.a. de Nationale Politie, Coos Cobelens. TSOC is opgericht om Nonviolent Communication op een zo laagdrempelig mogelijke manier voor iedereen toegankelijk te maken. TSOC biedt een betaalbaar alternatief voor relatietherapie en communicatietrainingen met een uitkomst die minstens net zo helpend is.