Intensieve Basistraining Geweldloze Communicatie (live) te Amsterdam

Waarom deze training Geweldloze Communicatie?


Deze training is bedoeld voor mensen die een urgentie voelen om écht een stap te zetten in hun communicatieve vaardigheden. Mogelijk vanuit de intentie beter te willen communiceren met je naasten, collega’s (ook als leidinggevende!) of met je partner/gezin. Deze training is ook zeer geschikt om als stel te volgen.

Voor wie?


✔️ Je bent bereid om jezelf 10 weken mét een groep onder te dompelen in de wereld van Geweldloze Communicatie.

✔️ Je bent bereid om, naast de wekelijkse bijeenkomsten (10 x 3 uur) 20 minuten per week het online Programma van The School of Communication te volgen.

✔️ Je bent bereid te oefenen met de uitdagende sociale interacties in jouw leven (zowel op werk als privé).

Er is geen instapniveau vereist. Mensen die de basis al een keer hebben gedaan of het boek hebben gelezen zijn ook welkom.

Trainer Geweldloze Communicatie Coos Cobelens
Trainer Geweldloze Communicatie Coos Cobelens

Wat komt er aan bod?


Je leert de belangrijkste elementen van Geweldloze Communicatie. Het model en de beginselen komen gedurende de training in een mix van theorie en praktijk voorbij. De live sessies bewegen mee met met het online programma van The School of Communication. Het doel is tijdens de live sessies zo veel mogelijk mét en van elkaar te leren door te oefenen in verschillende vormen. De online training helpt je de theorie nog beter te verankeren en is helpend als naslag werk voor als de training is doorlopen.

Het 12 weekse online programma waar we mee werken zal gecomprimeerd worden tot 10 weken. Alle hoofdstukken komen aan bod. Voor de deelnemers van deze live training geldt tevens een life-time acces voor het online programma.

Over de trainer:

Coos Cobelens (1981), GZ psycholoog / Coach en Trainer in Geweldloze Communicatie


Ik ben sinds 2003 binnen verschillende gebieden in de GGZ hulpverlening actief geweest. Na mijn universitaire en post-doctorale opleiding tot Gezondheidszorg (GZ) Psycholoog ben ik geïnspireerd geraakt door Geweldloze Communicatie (GC). In de loop van 8 jaar praktijkvoering als vrijgevestigde psycholoog ontdekte ik dat GC beoefening met mijn clientèle vaak beter werkt dan andere psychologische stromingen. Mijn ervaring met individuen, stellen en groepen nam ik mee naar teams en organisaties. Of het nu om helingstrajecten (intern dialoog), rommelende samenwerking of conflictbemiddeling / mediation gaat, de communicatie en de relatie staat centraal.

Ik werk momenteel grotendeels als freelance docent Ontwapenend Communiceren bij de Nationale Politie (zo wordt GC daar genoemd). Ook train ik op open inschrijving en ondersteun ik teams en organisaties in hun samenwerking en communicatie o.a. op het gebied van leiderschap, feedback / waardering, conflicthantering en team welzijn. Ik geef naast basis- en verdieping trainingen ook ’train de trainer’ cursussen en superviseer andere coaches en psychologen.

Samengevat:


  • 10 Vrijdagochtenden | 09:30-12:30 (Inloop 09:15 uur)
  • Wanneer: vrijdag 30 sept. t/m vrijdag 16 december (vrijdag 21 okt. niet i.v.m. herfstvakantie)
  • Locatie: Amsterdam West, Krelis Louwenstraat 1, Ruimte 1C01 (Grote Aula | Breekjaar)
  • Inclusief Online Programma The School of Communication

Wat zijn de kosten?


  • Particulier: € 500,- (inclusief online programma t.w.v. €147,-)
  • ZZP: € 725,- (inclusief online programma t.w.v. €147,-)
  • Bedrijf: € 900,- (inclusief online programma t.w.v. €147,-)

Waar is het?

De locatie is er één om verliefd op te worden 😍.

Deze live locatie is het thuis van Breekjaar. Jongeren worden bij Breekjaar meegenomen in programma waar sociale, emotionele ontwikkeling en zelfontplooiing centraal staat. Voor deze training Geweldloze Communicatie deelt Breekjaar graag de ruimte omdat zij het belang van Geweldloze Communicatie voor zowel jongeren als ouders willen onderschrijven. 🙏

Lokatie-training-verbindend-communiceren

Meer informatie of inschrijven?

Mail naar coos@theschoolofcommunication.com of vul het formulier in.