Intensieve Basistraining Geweldloze Communicatie (live) te Amsterdam

Waarom deze training Geweldloze Communicatie?


Deze training is bedoeld voor mensen die hun eigen communicatieve vaardigheden flink onder de loep willen nemen en willen verbeteren. Mogelijk wil je beter communiceren met je partner, kind, of  collega’s (ook als leidinggevende!) of wil je als stel jullie communicatie verbeteren? Deze training is hier zeer geschikt voor!

De training is blended. Dit betekend 8 vrijdag ochtenden live én het online programma van The School of Communication, waarmee je gedurende 12 weken 20 minuten per week bezig bent op momenten dat het jou schikt.

Jij bent


✔️ bereid om jezelf 8 weken samen met een groep studiegenoten onder te dompelen in de wereld van Geweldloze Communicatie.

✔️bereid om, naast de wekelijkse bijeenkomsten (8 x 3 uur) 20 minuten per week het online Programma van The School of Communication te volgen.

✔️ bereid te oefenen met de uitdagende sociale interacties in jouw leven (zowel op werk als privé).

Er is geen instapniveau vereist. Mensen die de basis al een keer hebben gedaan of het boek hebben gelezen zijn ook zeer welkom.

Trainer Geweldloze Communicatie Coos Cobelens
Trainer Geweldloze Communicatie Coos Cobelens

Wat komt er aan bod?


Je leert de belangrijkste elementen van Geweldloze Communicatie. Het model en de beginselen komen in een mix van theorie en praktijk voorbij. De live sessies bewegen mee met met het online programma van The School of Communication. Het doel is tijdens de live sessies zo veel mogelijk jouw eigen communicatieve vaardigheden en valkuilen bloot te leggen én daarvoor een alternatief te krijgen wat beter werkt voor jou en je relaties / partner.  We gaan met elkaar een communicatieve reis aan en leren van elkaars ervaringen en inzichten. De online training helpt je de theorie nog beter te verankeren en dient tevens  als naslagwerk voor als de training is doorlopen.

De online training duurt 12 weken en zal dus 4 weken doorlopen na de laatste live training.

Over de trainer Coos Cobelens


Coos is sinds 2012 actief als psycholoog en relatietherapeut en is gaandeweg meer in het trainers wezen beland. Hij is nauw betrokken het doorvoeren van Geweldloze Communicatie bij de Nationale Politie. Naast de communicatie trainingen begeleid hij teams om beter en efficiënter met elkaar te communiceren.

Ik kijk heel erg  uit naar deze training! Ik hoop met een mooie groep individuen en stellen een reis aan te gaan die impact maakt op de rest van hun relationele leven.”

Samengevat:


  • 8 Vrijdagochtenden | 09:30-12:30 (Inloop 09:15 uur)
  • Wanneer: vrijdag 28 oktober t/m vrijdag 16 december 
  • Locatie: Amsterdam West, Krelis Louwenstraat 1, Ruimte 1C01 (Grote Aula | Breekjaar)
  • Inclusief Online Programma The School of Communication t.w.v. €147,-

Wat zijn de kosten?


  • Particulier: € 600 (incl. btw)
  • ZZP: € 775 (excl. btw)
  • Bedrijf: € 1000 (excl. btw)

Waar is het?

De locatie is er één om verliefd op te worden 😍.

Deze live locatie is het thuis van Breekjaar. Jongeren worden bij Breekjaar meegenomen in programma waar sociale, emotionele ontwikkeling en zelfontplooiing centraal staat. Coos traint o.a. de trainers van deze mooie club! Voor deze training deelt Breekjaar graag de ruimte omdat zij het belang van Geweldloze Communicatie voor zowel jongeren als ouders willen onderschrijven.🙏

Lokatie-training-verbindend-communiceren

Meer informatie of inschrijven?

Mail naar coos@theschoolofcommunication.com of vul het formulier in.